Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Νυδριού αποφάσισε με την υπ' αριθμό πρωτοκόλλου απόφαση του ΔΣ του στο να προβεί στην δημιουργία του παρόντος ιστολογίου και την χρήση του σαν μέσο επικοινωνίας των μελών του συλλόγου και της εκπαιδευτικής κοινότητας του Δημοτικού Σχολείου Νυδριού γενικότερα.

Η δημιουργία, ανάπτυξη και κεντρική διαχείριση του παρόντος ιστολογίου προσφέρεται δωρεάν από το haradiatika.blogspot.com

Η θεματολογία και διαχείριση των αναρτήσεων και των σελίδων του ιστολογίου γίνεται αποκλειστικά από το εκάστοτε ΔΣ του Συλλόγου.


Translate

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΥΔΡΙΟΥ
Νυδρί 6/11/2012
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Με αφορμή και τις τελευταίες εξελίξεις των γεγονότων, που αφορούν το θέμα που προέκυψε κατά τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου στο σχολείο μας, και με την έγγραφη καταγγελία που εστάλη από γονέα μέλος του συλλόγου μας, σε βουλευτή πολιτικού σχηματισμού (Χ.Α.), γνωρίζοντας πολύ καλά το τι αντιπροσωπεύει ο χώρος αυτός, επανερχόμαστε, καταδικάζοντας:
Την απαράδεκτη ενέργεια του γονέα, που με την καταγγελία του αυτή δημιούργησε μόνο προβλήματα και αναστάτωση, τόσο στο χώρο του σχολείου μας όσο και στη μικρή τοπική κοινωνία μας, με απρόβλεπτες διαστάσεις.
Θεωρούμε απαράδεκτη, επίσης, την εμπλοκή και παρέμβαση ατόμου χωρίς να έχει καμιά σχέση με τη σχολική κοινότητα η οποία είναι υπεύθυνη και μόνο αυτή μέσω των θεσμικών της οργάνων να αντιμετωπίζει και να επιλύει τα όποια προβλήματα προκύπτουν.
Ο σύλλογός μας στηρίζει και εμπιστεύεται το σύνολο των διδασκόντων του σχολείου μας για το σημαντικό εκπαιδευτικό έργο που επιτελούν και θα συνεχίσει να το κάνει.
ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου