Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Νυδριού αποφάσισε με την υπ' αριθμό πρωτοκόλλου απόφαση του ΔΣ του στο να προβεί στην δημιουργία του παρόντος ιστολογίου και την χρήση του σαν μέσο επικοινωνίας των μελών του συλλόγου και της εκπαιδευτικής κοινότητας του Δημοτικού Σχολείου Νυδριού γενικότερα.

Η δημιουργία, ανάπτυξη και κεντρική διαχείριση του παρόντος ιστολογίου προσφέρεται δωρεάν από το haradiatika.blogspot.com

Η θεματολογία και διαχείριση των αναρτήσεων και των σελίδων του ιστολογίου γίνεται αποκλειστικά από το εκάστοτε ΔΣ του Συλλόγου.


Translate

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΠΕΡΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΝΥΔΡΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ & ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΟΜΕΝΟΥ
Οι επαγγελματίες και έμποροι του πρώην δήμου Ελλομένου, εκτός από αυτήν την ιδιότητα που έχουν είναι συνάμα γονείς παιδιών και εγγονιών.

Για τον λόγο αυτόν ο Εμπορικός Σύλλογος, παρευρέθηκε στην Γενική Συνέλευση του

Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Νυδριού, όπου κυρίαρχο θέμα ήταν τι μέλλει γενέσθαι με το νηπιαγωγείο Νυδριού.

Η πρόσφατη πρόταση του δημάρχου Λευκάδας, για προκατ κατασκευή μέσα στην αυλή του σχολείου, μας βρίσκει εντελώς αντίθετους.

Κύριοι προκατ σχολεία και νηπιαγωγεία δημιουργούν προκάτ παιδιά και μάλιστα βαρέως τύπου…

Επίσης η λογική μας λέει ότι το όλο θέμα του νηπιαγωγείου πρέπει να το δούμε και σε βάθος χρόνου διότι όπως έχει αποδειχθεί η αύξηση του τοπικού πληθυσμού τα τελευταία χρόνια είναι ραγδαία.

Για τους λόγους αυτούς ο Εμπορικός Σύλλογος συντάσσεται με τις προτάσεις του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, όπως και η καθολική πλειοψηφία των γονέων της περιοχής.

Δυστυχώς κανένας από τους πρώην δημάρχους του πρώην Δήμου Ελλομένου δεν τόλμησε να υλοποιήσει το κονδύλι των 300 χιλ. ευρώ, όπου εδώ και δέκα (10) χρόνια βρίσκεται καταχωνιασμένο σε κάποιο συρτάρι.

Σήμερα το μπαλάκι έπεσε στον Δήμαρχο Λευκάδας που σαν καλός παίκτης το πέταξε στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου Νυδριού.

Άξιον απορίας είναι η θέση των δημοτικών συμβούλων της περιοχής καθώς και του αντιπεριφερειάρχη κου Θεόδωρου Βερύκιου, όπου έχει διατελέσει και δήμαρχος Ελλομένου γνωρίζοντας πολύ καλά το θέμα.

Το Δ.Σ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου