Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Νυδριού αποφάσισε με την υπ' αριθμό πρωτοκόλλου απόφαση του ΔΣ του στο να προβεί στην δημιουργία του παρόντος ιστολογίου και την χρήση του σαν μέσο επικοινωνίας των μελών του συλλόγου και της εκπαιδευτικής κοινότητας του Δημοτικού Σχολείου Νυδριού γενικότερα.

Η δημιουργία, ανάπτυξη και κεντρική διαχείριση του παρόντος ιστολογίου προσφέρεται δωρεάν από το haradiatika.blogspot.com

Η θεματολογία και διαχείριση των αναρτήσεων και των σελίδων του ιστολογίου γίνεται αποκλειστικά από το εκάστοτε ΔΣ του Συλλόγου.


Translate

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ προς τους Γονείς

Αύριο Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012, οι εκπαιδευτικοί του σχολείου θα συμμετάσχουν στη στάση εργασίας που προκήρυξε το Συνδικάτο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας σε αντίδραση - συμπαράσταση στους εκπαιδευτικούς του σχολικού συγκροτήματος Νυδριού εξαιτίας των διενεργούμενων διοικητικών ερευνών σχετικά με τις εορταστικές εκδηλώσεις της 28 ης Οκτωβρίου.

Το σχολείο θα λειτουργήσει ως τις 11:30 οπότε και θα παραλάβετε τα παιδιά σας. Παρακαλούμε να είστε συνεπείς στην ώρα προκειμένου οι εκπαιδευτικοί να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση-διαδήλωση στη Λευκάδα.

Το ολοήμερο θα λειτουργήσει από τις 14:30 εώς τις 16:15. Οι μαθητές που θέλουν να παρακολουθήσουν να έρθουν στο σχολείο στις 14:30.

Νυδρί 13/11/2012                 ΟΔ/ντης του Σχολείου  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου