Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Νυδριού αποφάσισε με την υπ' αριθμό πρωτοκόλλου απόφαση του ΔΣ του στο να προβεί στην δημιουργία του παρόντος ιστολογίου και την χρήση του σαν μέσο επικοινωνίας των μελών του συλλόγου και της εκπαιδευτικής κοινότητας του Δημοτικού Σχολείου Νυδριού γενικότερα.

Η δημιουργία, ανάπτυξη και κεντρική διαχείριση του παρόντος ιστολογίου προσφέρεται δωρεάν από το haradiatika.blogspot.com

Η θεματολογία και διαχείριση των αναρτήσεων και των σελίδων του ιστολογίου γίνεται αποκλειστικά από το εκάστοτε ΔΣ του Συλλόγου.

Translate

Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2012

Ανακοίνωση για τον εορτασμό της Εθνικής ΕπετείουΘέμα: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΥΔΡΙΟΥ
Ανακοίνωση για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου

Το τελευταίο διάστημα με αφορμή τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου αρκετά ακούγονται και γράφονται. Επειδή κάποιοι προσπαθούν να εμπλέξουν τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας ξεκαθαρίζουμε ότι:

Η διοργάνωση της Γιορτής, αποτελεί ευθύνη των Διδασκόντων του Σχολείου μας για τους οποίους, ο Σύλλογός μας εκφράζει την εμπιστοσύνη του για το σημαντικό εκπαιδευτικό έργο που επιτελείται. Όσον αφορά δημοσιεύσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας στο διαδίκτυο ο Σύλλογός μας δηλώνει ότι ουδεμία σχέση έχει. 

Κάποιοι προσπάθησαν να εμπλέξουν μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου μας με ανώνυμη επιστολή που εστάλη σε πολιτικό σχηματισμό μέσω του επαγγελματικού του φαξ. Το ίδιο το μέλος δηλώνει πως ουδεμία σχέση έχει με την αποστολή του επίμαχου φαξ. Καταδικάζουμε ενέργειες που στρέφονται κατά της προσωπικότητας του μέλους χωρίς καμία διερεύνηση απ’ όπου κι αν προέρχονται.

Για την καλύτερη ενημέρωση των Γονιών και κάθε ενδιαφερόμενου πολίτη, αναρτήσαμε στον διαδικτυακό μας τόπο http://dimotiko-nidri.blogspot.gr όλες τις δραστηριότητες του Σχολείου μας τόσο με φωτογραφικό όσο και με οπτικοακουστικό υλικό. 
Καλό είναι όποια προβλήματα εντοπίζουν οι γονείς ή όποιες παρατηρήσεις υπάρχουν, να τις θέτουν ενώπον των θεσμικών μας οργάνων προκειμένου και λύσεις να δίνονται αλλά και ν’ αποφεύγονται διογκώσεις και υπερβολές που βλάπτουν την εκπαίδευση την παιδιών μας.

Ο Σύλλογός μας αγωνίζεται και θα συνεχίσει ν’ αγωνίζεται για την επίλυση των προβλημάτων που αφορά το σχολείο μας και την εκπαίδευση γενικότερα.

Από το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου