Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Νυδριού αποφάσισε με την υπ' αριθμό πρωτοκόλλου απόφαση του ΔΣ του στο να προβεί στην δημιουργία του παρόντος ιστολογίου και την χρήση του σαν μέσο επικοινωνίας των μελών του συλλόγου και της εκπαιδευτικής κοινότητας του Δημοτικού Σχολείου Νυδριού γενικότερα.

Η δημιουργία, ανάπτυξη και κεντρική διαχείριση του παρόντος ιστολογίου προσφέρεται δωρεάν από το haradiatika.blogspot.com

Η θεματολογία και διαχείριση των αναρτήσεων και των σελίδων του ιστολογίου γίνεται αποκλειστικά από το εκάστοτε ΔΣ του Συλλόγου.


Translate

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Συνταξιοδότηση Δημήτρη Δήμα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΥΔΡΙΟΥ



Η φωτό από την επίσκεψη του Δ.Σ. του Συλλόγου στο σχολείο όπου δόθηκαν αναμνηστικά δώρα. Δεύτερη από αριστερά, η κα Μόσχα Διακογιάννη που έχει αναλάβει πλέον καθήκοντα Διευθυντή στο Σχολείο. Κάτω φωτό το λεύκωμα δώρο του Συλλόγου προς τον κ. Δήμα.
Ανακοίνωση για την συνταξιοδότηση του κ. Δήμα

Με αφορμή την συνταξιοδότηση του επί σειρά ετών Διευθυντη του σχολείου κ. Δημήτρη Δήμα, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Νυδριού, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του για το έργο που επιτέλεσε και αφήνει παρακαταθήκη.
Άνθρωπος νηφάλιος, δίκαιος, ουσιαστικός. Άνθρωπος της προσφοράς. Πάνω απ’ όλα όμως Δάσκαλος με το “Δ” κεφαλαίο.
Αναμφίβολα, η αποχώρησή του δημιουργεί ένα μεγάλο κενό, όχι μόνο στο σχολείο μας αλλά και στην ευρύτερη εκπαιδευτική κοινότητα.
Ευχόμαστε από καρδιάς ό,τι καλύτερο για τον ίδιο και την οικογένειά του στη νέα περίοδο της ζωής του.
Για το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων, το Δ.Σ.
Ηλίας Κοντογεώργης
Σωτηρία Γαζή
Ελπίδα Κονιδάρη
Αποστόλης Θερμός
Θεόδωρος Θερμός
Νυδρί, 23 Νοεμβρίου 2012



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου