Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Νυδριού αποφάσισε με την υπ' αριθμό πρωτοκόλλου απόφαση του ΔΣ του στο να προβεί στην δημιουργία του παρόντος ιστολογίου και την χρήση του σαν μέσο επικοινωνίας των μελών του συλλόγου και της εκπαιδευτικής κοινότητας του Δημοτικού Σχολείου Νυδριού γενικότερα.

Η δημιουργία, ανάπτυξη και κεντρική διαχείριση του παρόντος ιστολογίου προσφέρεται δωρεάν από το haradiatika.blogspot.com

Η θεματολογία και διαχείριση των αναρτήσεων και των σελίδων του ιστολογίου γίνεται αποκλειστικά από το εκάστοτε ΔΣ του Συλλόγου.

Translate

Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013

Επισκέψεις των παιδιών του δημοτικού σχολείου στο ελαιοτριβείο του συνεταιρισμού.
η 4η τάξη του Δημοτικού Νυδριού Δ1

Οι περισσότερες τάξεις του Δημοτικού Σχολείου Νυδριού επισκευτηκαν τις τελευταίες ημέρες, τις εγκαταστάσεις του ελαιοτριβείου του αγροτοβιομηχανικού συνεταιρισμού Εγκλημενού στο Νυδρί. 
Κατά την διάρκεια των επισκέψεων μαθητές και οι συνοδοί δασκάλοι ξεναγήθηκαν στους χώρους του ελαιοτριβείου και τους έγινε ενημέρωση για την διεργασία παραγωγής ελαιολάδου και θέματα σχετικά με την ελιά και το λάδι.
Η σχετική ενημέρωση έγινε από μέλη της διοίκησης αλλά και το προσωπικό του ελαιοτριβείου.


 η τρίτη τάξη του Δημοτικού Νυδριού

Οι μικρότεροι μαθητές δοκίμασαν το φρέσκο λάδι με το ψωμί τους ένω στους μαθητές της 4ης τάξης τους δόθηκαν βαζάκια με ελιές-λάδι - ελαιοπολτό-ελαιοπυρήνα και πυρηνόξυλο στα πλαίσια εργασίας που κάνουν για την ελιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου