Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Νυδριού αποφάσισε με την υπ' αριθμό πρωτοκόλλου απόφαση του ΔΣ του στο να προβεί στην δημιουργία του παρόντος ιστολογίου και την χρήση του σαν μέσο επικοινωνίας των μελών του συλλόγου και της εκπαιδευτικής κοινότητας του Δημοτικού Σχολείου Νυδριού γενικότερα.

Η δημιουργία, ανάπτυξη και κεντρική διαχείριση του παρόντος ιστολογίου προσφέρεται δωρεάν από το haradiatika.blogspot.com

Η θεματολογία και διαχείριση των αναρτήσεων και των σελίδων του ιστολογίου γίνεται αποκλειστικά από το εκάστοτε ΔΣ του Συλλόγου.


Translate

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

ανακοίνωση

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΥΔΡΙΟΥ

Νέα από το Σύλλογό μας

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, με προγενέστερη πρόσκλησή του και με αφορμή την Γενική Συνέλευση της 3ης Οκτωβρίου 2012 σας είχε θέσει υπόψιν σας Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για εξωσχολικές δραστηριότητες των παιδιών μας.

Δυστυχώς, μέχρι στιγμής, το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε είναι ιδιαίτερα περιορισμένο, κάτι που καθιστά ανεφάρμοστη οποιαδήποτε πρωτοβουλία μας. Επειδή, ενδεχομένως κάποιοι γονείς να μην έλαβαν την φόρμα, ή κάποιοι άλλοι, ενδεχομένως, έχουν αλλάξει άποψη, σας επανυποβάλλουμε την σχετική φόρμα.

Ονοματεπώνυμο μαθητή: ______________________________________________________ Τάξη/Τμήμα: ____________

Όνομα Γονέα/Κηδεμόνα: ________________________________________ Τηλ. επικοινωνίας: _______________________

Δραστηριότητες που ενδιαφέρουν: Ζωγραφική - εικαστικά. Σκάκι.

Άλλη επιλογή 1 _______________________ Άλλη επιλογή 2 ________________________________

Για κάθε νέο που αφορά τους γονείς, τα παιδιά και το σχολείο μας, μπορείτε να ενημερώνεστε και μέσα από το ιστολόγιό μας που πρόσφατα θέσαμε σε λειτουργία:

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι σήμερα 17 Οκτωβρίου στις 7.00 το απόγευμα, ενδεχομένως να συζητηθεί στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στη Λευκάδα το φλέγον θέμα του Νηπιαγωγείου Νυδριού. Όποιοι γονείς ενδιαφέρονται, καλό είναι να παρευρεθούν.

Από το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου